Lyd til farten

højttalere-på-stranden
Indholdet på denne side kan være sponsoreret

Jeg skrev for ikke så længe siden omkring mit nye køb af indbygningshøjttalere til vores nye tilbygning i boligen, og i sammenhæng med det har jeg kigget på et par trådløse højttalere.
Det har lige været Black Friday, og hvem har ikke købt noget? Det er virkelig en god ”tradition”, der er blevet bragt til Danmark – for det betyder jo, at vi som forbruger får knivskarpe priser på de produkter, som vi ønsker os!

Udover julegavekøb, så blev der som sagt også lidt til mig selv.

Trådløse højttalere til stranden

Tanken om at anskaffe nogle trådløse højttalere kom egentlig af, at jeg sidste år sad med et par venner på stranden og savnede lidt god lyd til at hygge med. Jeg blev mødt af en annonce fra Hifi-freaks (surprise) på Black Friday, som også er webshoppen, hvor jeg købte mine indbygningshøjttalere.

Til min overraskelse havde de faktisk et pænt udvalg af TIBO, som er velkendt for lige netop deres trådløse højttalere. De to enheder som jeg kiggede på var henholdsvis TIBO vogue 1 og vogue 3, som udover at være praktisk har et flot design.

Vogue fra TIBO er en del af deres trådløse og transportable højttalerserie, som kan rykkes rundt i hjemmet eller tages med på farten. Derhjemme har jeg Sonos, så mit køb er helt sikkert for, at kunne tage dem med på fx stranden eller i parken.

Jeg elsker designet på dem, som er meget skandinavisk og minimalistisk i flot valnøddetræ betrukket med sort stof. Derudover er der en smart læderrem, som gør at man nemt kan bære højttalerne rundt.

Du kan se både Vogue 1 og 3 her:

tibo vogue1 TIBO vogue3

Glæder mig allerede til at tage dem i brug, men her til vinter kommer de ikke til at blive brugt så meget, jo mindre jeg får taget mig sammen til at booke en rejse sydpå. ?