Julegaver til mor

Decadent pung

Det evige spørgsmål: hvad skal mor have til jul?

Her kommer lige et indlæg der ikke handler om elektronik, men om julegaver til familien, nærmere bestem til mor! Jeg har ingen problemer med at købe gaver til min far og brødre, men min mor er så svær at købe noget til synes jeg. Hun siger altid at hun ikke mangler noget, men det gør det jo ikke ligefrem lettere at købe en gave så. For at være lidt kreativ har jeg været meget opmærksom her på det sidste når jeg har set hende, og prøvet at lægge mærke om hun mangler noget – eller nævner noget hun godt kunne tænke sig – og jeg tror sørme at det har givet pote.

Decadent – det sikre valg

Jeg var med min mor ude og handle her den anden dag, og i de to timer vi var sammen lavede hun næsten ikke andet, end at brokke sig over sin pung som er slidt og gammel – og så slog det mig: Jeg giver hende en ny pung til jul! Det er en gave der er personlig, ude absolut at være et smykke og så er det noget hun vil bruge hver dag. Jeg ved at den sidste taske hun købte var fra mærket Decadent som hun godt kan lide, så jeg tænker at det er fint at købe en pung fra samme mærke. Inde på superlove.dk har de et ret stort udvalg og her kan jeg helt sikkert finde noget fint til hende!

Decadent punge – et stort udvalg

Jeg har været inde og se det store udvalg af Decadent punge, og hold nu op der er mange at vælge imellem. Hendes nye Decadent taske er i brunt læder, og jeg kan ikke rigtig bestemme mig for, om pungen skal matche eller være i en anden stil og farve. Jeg har tænkt over nogle kriterier, som jeg tror er vigtigt den nye pung opfylder:

  • God plads til kort, kvitteringer osv.
  • Tidsløst design
  • Lukkes med lynlås
  • God fordeling af rum til både mønter og sedler
  • Lækker kvalitet

Så længe de kriterier er opfyldt, er jeg helt sikker på at min mor bliver glad og vil bruge pungen hver dag – så det er det jeg har valgt at gå efter!

Decadent pung

At vælge det rigtige

Efter at have kigget på Decadent punge i lag tid nu, tror jeg endelig at jeg har bestemt mig for, hvad det skal være for en hun skal have. Jeg har valgt en fin pung i lækkert skind som er indfarvet i nude/sart lyserød; Ikke alt for farvestrålende, men heller ikke kedelig. Pungen lukkes med lynlås og har også en udvendig lomme samt flere rum til kort og hvad kvinder nu ellers slæber rundt på. Den er ikke samme farve som hendes taske, men er i et enkelt design der passer til det meste, så det tror jeg faktisk hun bliver ganske tilfreds med. Jeg er pludselig meget spændt på jul og på at hun skal have sin gave – jeg håber inderligt at hun bliver glad for den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *