Til Spanien for at opleve Magaluf

Magaluf-Spanien-rejse

Så er jeg endelig kommet hjem fra min bucket-list-tur, hvor jeg fik oplevet Spanien, og ikke mindst Magaluf. Som I nok har set på min insta, har jeg fået set en masse fede og flotte steder, festet til jeg næsten ikke kunne stå på mine ben og bare slikket sol til den helt store guldmedalje.

Spanien er åbenbart varmt?!

Noget af det første jeg fandt ud af på min tur, var at Spanien faktisk ligger langt længere sydpå, end man nok lige tænker. Jeg havde egentligt tænkt, at det mest bare lå vestpå, men det ligger jo som overbo til Afrika, som langt flere nok kobler sammen med varme og sol. Derfor, var mit første chok, at Spanien ligger blandt de rigtigt gode breddegrader, hvad angår sol og sommer! Jeg havde “kun” en enkelt uge i Magaluf, men jeg skal virkeligt love for, at jeg fik oplevet en masse, mens jeg var der. Derfor føltes turen faktisk også en del kortere, end den egentlig var, fordi tiden simpelthen fløj afsted.

Om dagen, lå jeg enten og plejede mine tømmermænd fra dagen før ved poolen, eller var ude og opleve Magaluf og området omkring det. Her var super flot. Og da det jo er en ø, er landskabet uden for byen ret barskt, med sten og klipper, men samtidig også super flot at opleve i bus eller bil.

Magaluf er turistet, men stadig charmerende!

I selve Magaluf, er der meget præget af de mange turister, men byen har stadig en charme og hygge, som opvejer for de mange udefrakommende. Desuden, har jeg endnu ikke oplevet en by, hvor det ikke var til at finde nogle autentiske, lokale steder, så helt slemt var det nu ikke.

Nattelivet i Magaluf

Om aftenen, stod den selvfølgelig på fest og farver! Bylivet i Magaluf er simpelthen legendarisk, og du kan finde næsten alle typer af fester, du kan tænke dig. Her er fest og farver for alle pengene, og tusindvis af andre mennesker, der er kommet for at have en lige så fed og fantastisk aften, som du selv forventer.

Derfor, fik jeg nok også drukket en smule mere end jeg lige havde regnet med, men når man endelig er i Magaluf, går man simpelthen også glip af så stor en del af byen, ved ikke at opleve nattelivet, at det næsten må betegnes som en uskik ikke at tage dén del af oplevelsen med!

Jeg kan derfor roligt sige, at I sagtens kan tage til Magaluf, hvis I både vil opleve Mallorca, men samtidig vil opleve en by, hvor der virkeligt er party på menuen og hvor man kan feste med andre unge til den lyse morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *