Den vigtigste julegave: Et par Anonymous sko

anonymous copenhagen

Hvis du er mand og et sted mellem 20 og 40 år, så har du måske en kæreste, og så har I måske ikke været sammen så længe. Hvis det er tilfældet, så kender du måske også til den udfordring, der opstår, når vi nærmer os julen. For når vi nærmer os julen, så er der altså et evigt dilemma. Skal du give din kæreste julegave? Hvis du kan stille dig selv det spørgsmål, så kan jeg afsløre noget, som jeg netop har lært. Svaret vil altid være JA. For hun har helt sikkert købt noget til dig. Og den situation har du ikke lyst til at stå i. Tro mig.

En sikker vinder

Jeg har så købt et par Anonymous sko til min kæreste i julegave. Jeg ved, at hun elsker Anonymous Copenhagen, og jeg har været opmærksom nok til at holde øje, når hun har shoppet på nettet derhjemme. Flere gange har jeg observeret, at hun har kigget på det samme par Anonymous sko, uden hun har lagt dem i kurven. Og om det er fordi, hun har været i tvivl, eller om hun bare ikke har haft råd, ved jeg ikke. Men jeg tænker ikke, at hun ville gå ind og kigge på disse Anonymous sko flere gange, hvis ikke hun havde interesse i at eje dem. Derfor tror jeg helt klart, at disse Anonymous sko er en sikker vinder.

Det er ikke kun spørgsmålet, om hun skal have en julegave, der er et dilemma. Det er også spørgsmålet, hvad hun skal have. Og ikke mindst, hvor meget hun skal have for. Det er altid svært, for du vil hverken stå i en situation, hvor din gave er meget større end hendes eller omvendt.

Men nu skal det hele heller ikke gå op i penge. Netop derfor har jeg valgt at se bort fra gavens beløb og har prioriteret at finde noget, hun bliver glad for. Noget, jeg ved, hun bliver glad for. Og jeg ved, at hun vil blive glad for de her Anonymous sko. Så er det næsten ligemeget, om hendes gave har kostet lige så meget som disse Anonymous sko.

Et godt råd: Sørg for at bestille i god tid

Særligt hvis du er typen, der køber alle dine julegaver online. De sidste par år har jeg altid endt ud i den situation, hvor jeg den 23. december stadig har manglet at købe størstedelen af mine julegaver. Og så er det altså for sent at shoppe på nettet.

Jeg blev allerede i starten af december overbevist med mig selv om, at disse Anonymous sko var den vigtigste julegave af dem alle. Derfor har jeg naturligvis bestilt dem i god tid. Faktisk i så god tid, at jeg allerede nu kan sige, at de står klar – indpakket(!) – under min seng til den 24. december.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *