Af skade bliver man klog! Nyt Micro SD hukommelseskort

Indholdet på denne side kan være sponsoreret

Jeg havde en forfærdelig oplevelse forleden, og det er virkelig en af de der episoder hvor jeg føler mig som en kæmpe amatør. Jeg var til den helt store elektronik messe i Messecenter Herning, som forløb sig fra D. 31. oktober til 2. november. Så jeg er lige kommet hjem derfra, og det har været en kæmpe oplevelse, hvor jeg fik muligheden for at tjekke det helt nye elektronik der udkommer på markedet. Jeg fik netværket en hel del med en masse spændende personligheder og der var spændende foredrag fra blandt andet Jesper Buch.

Nu hvor jeg har oplevet alle de her ting henover 3 dage, og jeg har en blog, hvor jeg elsker at videreformidle hvad jeg oplever i min dagligdag, og i særdeleshed hvis det har noget med elektronik og gadgets at gøre. Fandeme, undskyld sproget, om jeg så ikke løber tør for plads på mit kamera. Jeg har glemt at tømme mit hukommelseskort, og jeg havde ikke fået overført de billeder der var derpå, så jeg kunne have slettet dem.

Det betød desværre, at jeg kun fik taget nogle få billeder fra den første dag, og de resterende to dage måtte jeg nøjes med at memorisere billederne i min egen hukommelse. Dum dum amatørfejl, som jeg aldrig skal opleve igen. Derfor har jeg også besluttet mig for, at jeg skal have to ekstra hukommelseskort – og der skal selvsagt være RIGELIGT med plads derpå.

Så det første jeg gjorde da jeg kom hjem var, at hoppe ind på mit go-to sted, at handle batterier og hukommelseskort, nemlig batteribyen.dk.

De har et stort udvalg af hukommelseskort, og jeg skal bruge et af de store microSD hukommelseskort, med 128 gb. Micro SD kort kan fås med forskellige størrelser i forhold til lagringsplads, og det store Micro SD hukommelseskort på 128 gb kan opbevare op mod 3040 billeder. Det burde være nok til en enkelt messe eller to. Derudover har jeg fundet ud af på den hårde måde, at det kan være en god idé at have et backup hukommelseskort med når man er ude hvor der er mulighed for at fange spændende momenter. Derfor skal jeg også have et ekstra Micro SD kort, dog blot med 32 gb, det kan opbevare op til ca. 760 billeder. Så burde jeg være dækket godt ind, også i tilfælde af, at der skulle være en fejl på kortet. Det burde der dog næppe være, da det er Duracell jeg har købt. Det er uden tvivl nogen af de bedste hukommelseskort på markedet.