Singlerejser – hvad er det for noget?

singlerejser

For nyligt stiftede jeg bekendtskab med ordet “singlerejser”. Det er ikke et fremmedord, det ved jeg, men det er et fremmed ord for mig. Eller, det er egentlig ikke helt rigtigt, for jeg har hørt ordet før. Jeg har bare aldrig rigtigt tænkt over, hvad ordet singlerejser indebærer. Hvad singlerejser egentlig indebærer. Umiddelbart når jeg hører ordet, så tænker jeg, at singlerejser må være rejser for singler. Rejser for singler i den forstand, at det handler om at have det så sjovt som overhovedet muligt med andre singler. Og når jeg siger “sjovt”, så mener jeg, at der er alkohol involveret. Alkohol, høj musik og masser af fester. Sådan behøver det nu slet ikke at være. I hvert fald ikke hvis du tager på singlerejser med en virksomhed som Events4singler. For Events4singler har singlerejser en helt anden betydning. Du kan læse mere om Events4singler og deres singlerejser her: https://www.events4singler.dk/app/single-rejser.

Rejser for singler, der gerne vil rejse alene sammen med andre

Det er egentlig meget simpelt. Med Events4singler kan du rejse alene sammen med andre, der har samme interesse i at rejse, som du har. Det handler ikke så meget om at feste så meget som overhovedet muligt på så kort tid som muligt, lige så meget som det handler om at opleve verden. Det handler om at opleve verden sammen med mennesker, der har nogle af de samme interesser som dig. På denne type singlerejser kan du få nye rejsevenner og bekendtskaber, som kan vare ved – også efter du er kommet hjem. Efter jeg stiftede bekendtskab med Events4singler har singlerejser som ord fået helt ny betydning.

Singlerejser til Cuba

Hvert år tager Events4singler af sted på singlerejser op til flere gange, og det er ikke første gang, at en singlerejse går til Cuba. Var du ikke med sidste gang, kan du nå at opleve det igen, når de til marts 2019 tager af sted igen. Du kan se, hvor mange tilmeldte, der er på deres side, og bliver du medlem, kan du også se, hvem du skal rejse med. Så har du altid drømt om at opleve Cuba, men du har ingen at gøre det med? Så har du svaret her.

Singlerejser til Rusland

Da jeg først læste, at denne singlerejse gik til Rusland, må jeg indrømme, at jeg var lidt skeptisk. Det kan da ikke kun være mig, der tænker, at Rusland måske ikke lige er første rejseprioritet. Men denne singlerejse er altså ikke bare en tur til Rusland. Vi taler om et krydstogt, der går til mange forskellige russiske byer, og de har faktisk meget at byde på. Så giv den lige en chance.

Singlerejser til det græske

Jeg elsker Grækenland. Og til maj kan du komme med på en singlerejse til Samos, som er en græsk ø i nærheden af Tyrkiet. Samos er bare én af de mange skønne græske øer. Jeg har aldrig været der selv, men jeg er sikker på, at øen er en singlerejse værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *