Blev færdig med mit SQL kursus

kursuslokalerne hos global knowledge

I sidste uge blev jeg færdig med mit kursus i SQL Server, som er Microsofts databasesystem til opbevaring af struktureret data. SQL Server har mere eller mindre samme formål og funktioner som almindelige databasesystemer, hvor du gerne vil gemme større mængder af data, så de kan tilgås senere hen.

Microsoft SQL Server er muligvis det mest anvendte databasesystem, hvorfor et SQL kursus har styrket mit CV markant. Den store popularitet omkring SQL Server betyder nemlig at efterspørgslen på kompetencer inden for produktet ligeledes er enormt.

Da vi anvender Microsoft SQL Server i vores virksomhed, så skal vi også kunne administrere samt definere og anvende databasen deri. Derfor tænkte jeg at kurset var lige noget for mig, så jeg kunne udvikle mig fagligt og få en større ansvarsområde hos os.

SQL server kurser hos Global Knowledge

Efter at havde fået grønt lys hos chefen, undersøgte jeg markedet for SQL kurser i København. Hos Global Knowledge fandt jeg 5 dages kursus i Microsoft SQL server, som kunne give mig færdighederne til at håndtere en SQL Server 2014 database, som er lige præcis den vi anvender hos os.

Kurset kostede omkring 20.000 kr., og var selvfølgelig betalt af firmaet. De havde over 20 forskellige SQL kurser, men for mig var det vigtigt at finde et, som passede til mit niveau og foregik fysisk i København.
Jeg er ikke så meget til online kurser, da det er svært at få besvaret spørgsmål, og jeg er jo relativ uerfaren med SQL servere, hvilket ikke just gør det nemmere.

Selve kurset foregik over 5 dage i deres lokaler i Hvidovre i Københavnsområdet, som var helt perfekt for mig. Deres undervisere var virkelig dygtige og gode til at formidle, men det var også forventeligt. Global Knowledge er trods alt Microsoft Gold Partner og alle deres Microsoft kurser er derfor skræddersyet til produkterne.

Styrket mine kompetencer og CV

Efter at havde færdiggjort mit kursus, har jeg nu en større forståelse for SQL servere, og kan tilnærmelsesvis også håndtere og administrere vores Microsoft SQL Server inde hos os.

Det var en god beslutning, for jeg har allerede fået tildelt flere ansvarsområder, og det munder forhåbentlig ud i en lille lønforhøjelse ved årsskiftet. Jeg er meget glad for mit nuværende arbejde, men er selvfølgelig ikke afvisende over for nye muligheder. Jeg tror på at kurset har pyntet væsentligt på mit CV, da jeg nu har noget konkret, som bevidner om mine kompetencer.

Efterspørgslen på IT-kompetencer og gerne inden for Microsofts produkter er enorm. De har flere services som anvendes på globalt plan af rigtig mange virksomheder, og det kræver derfor at nogle skal kunne håndtere produkterne. Derfor spurgte jeg også efter et kursus og ikke en lønforhøjelse på nuværende tidspunkt, da udviklingen af mine kompetencer nok skal havde sidst nævnte til følge.

Jeg kan anbefale at tage et kig på Global Knowledge hjemmeside, da de har rigtig mange forskellige kurser til IT professionelle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *