Ny bil til erhverv – sidespring fra bloggen

Del leasing er en glimrende mulighed til erhvervskørsel!

Hvis du kører meget erhvervskørsel i dit arbejde, er dele leasing også kaldet splitleasing perfekt for dig. Hvis du har en svaghed for flotte luksusbiler eller har behov for at prale for dine kunder, medarbejdere eller leverandører kan jeg klart anbefale at du går igang med at læse om leasing af luksusbiler.

Hos Formula leasing er deleleasing en glimrende mulighed til den der både bruger bilen til den erhvervsmæssige kørsel og til privat kørsel.

Hvis du bruger bilen til erhvervsmæssig kørsel mere end halvdelen af tiden, så kan splitleasing hjælpe dig så du kan spare penge. Der er også andre fordele knyttet til dele leasing, så du slipper fra at spekulere for meget på omkostningerne af at lease en bil.

Der kan både være private og erhvervsmæssige fordele ved at bruge dele leasing.

Privat betyder det, at du ikke bliver beskattet af firmabilen, i stedet bliver du faktureret med en procentdel af bilens omkostninger. Hvis du kører meget erhvervskørsel er omkostningerne gerne lavere end beskatningen af bilen, dvs. at du kan forvente at spare penge.

Dette kan også være gode nyheder for dit firma, da de kan forvente at spare penge for din private kørsel. Hvis du kører 60% erhvervskørsel og 40% privat kørsel, så sparer firmaet 40% af omkostningerne, da det bliver betalt af dig.

Hvis bilen er registreret i dit eget firma, kan det også løse sig at del lease, selv om du kører mindre erhvervskørsel end privat. Hvis der er talen om ekslusive luksusbiler i en højere prisklasse, har bilen en væsentlig højere beskatning. Den høje beskatning betyder skattemæssige fordele når bilen er registreret i et firma.

Dele leasing har også andre fordele med sig, f.eks. bliver fakturaer på service, reparationer, dækskifte osv. sendt til firmaet, hvor omkostningerne sidenhen bliver delt for henholdsvis erhvervs- og privat kørslen. Firmaet står ofte for benzin- / diesel kortet, her bliver omkostningerne også delt mellem privat og firmaet ud fra hvor meget man kører.      

Generelt er der flere ting at overveje, da man lease en bil. Hvilken slags bil efterspørger du og hvad er formålet med bilen.

Efterspørgslen er stor efter leasing, men udbuddet er også stort, da luksusbilerne ofte bliver importeret efter behov. Hos Formula leasing er det muligt at hente adskillige luksusbiler hjem alt efter hvad behov man har. Det at man har et stort udvalg af biler, giver større tilgængelighed og mere fleksibilitet i hverdagen.

Du kan også læse om billig flexleasing hos Formulaleasing

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *