Brunchbuffet København

Brunch buffet

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg er utrolig glad for brunch, specielt brunch buffet i København, og det er der flere grunde til. Jeg er typen der ikke har nogen form for appetit, når jeg vågner om morgenen. Jeg har prøvet mange ting, havregryn, yoghurt, frugt og endda skyr. Det er ikke fordi jeg ikke kan lide de ting, men som sagt er jeg slet ikke sulten. Det resulterer så til gengæld i, at når klokken bliver 9-10 stykker så rammer sulten mig. Derfor er jeg blevet glad for morgenmad op af formiddagen, med andre ord brunch.

Jeg arbejder i indre København på kontor, så mulighederne for brunch er mange. Vi har en fast rutine på arbejdet med at spise brunch hver onsdag. Det har vi gjort et stykke tid nu, og vi forsøgte i starten, at besøge en masse forskellige restauranter for, at finde frem til den bedste. Jeg er personligt mest til buffet kontra platter, men jeg kan også spise meget. Der er mange af damerne der synes det er hyggeligst når det er platter hvorimod vi mænd, vægter mængden af mad over hyggen. En ting jeg vil tilstå omkring buffet er kvaliteten af maden, er oftest lidt ringere end når man får en platte. Men det ændrede sig da vi fandt Restaurant Cassiopeia i København, deres brunchbuffet er noget helt for sig. Det var der i hvert fald bred enighed om på min arbejdsplads. Selvom det er relativt nemt, at finde brunch buffet i København, så formåede den her, at skille sig ud i mængden.

Udsøgt buffet

Der var flere ting der gjorde at vi stemte den til byens bedste brunch i København. Det første vi var enige om, var at kvaliteten af maden var helt perfekt, men også det store udvalg af forskellig slags mad. Der var alt fra klassiske brunchretter som æg og diverse pølser, til lakseroulader og økologisk grød med frisk frugt. Maden smagte ekstraordinært godt og det fremstår tydeligt, at de brugte friske råvarer. De er desuden og gode til, at fylde buffeten op, så der hele tiden er masser af mad og det ser indbydende ud. Damerne var også meget begejstret over at det var muligt, at tilkøbe et glas champagne til brunchen. Hvilket jeg også syntes var et lækkert touch. Det var faktisk også måden hvorpå vi faldt over stedet, fordi Hanne fra min afdeling havde set en artikel med ”champagne brunch buffet i København”. Det syntes vi lød som en win/win situation, buffet til mændene og champagne til kvinderne.

Ikke sidste gang  

Udover med mine kollegaer har jeg også været dernede med min familie, og det er bestemt ikke sidste gang jeg besøger Restaurant Cassiopeia’s brunch. Der findes uden tvivl mange gode brunch steder derude, specielt i Indre By. Men hvis du har et brunch selskab i København eller bare skal på kæreste udflugt, så er Cassiopeia den bedste brunch buffet i København, efter min mening.

Vores faste ugentlige brunch tur med arbejdet, fortsætter stadig som den altid har gjort. Vi stopper heller ikke med at prøve nye restauranter. Men vi har besluttet, at lave det til en fast tradition, at vi hver 2. gang, tager på Cassiopeia. Det krævede ikke meget overtalelse i kollegagruppen for, at få trumfet den beslutning igennem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *