Leje af fadølsanlæg – hvordan fungerer det?

Indholdet på denne side kan være sponsoreret

Der kommer nogle tidspunkter i livet hvor noget skal fejres. Hvad end det er bryllup, runde fødselsdage eller måske et studentergilde eller et svendegilde – så vil der være nogle milepæle hvor familie og venner samles for at holde en kæmpe fest. Med fester hører der i mange tilfælde også alkohol med, og der er et fadølsanlæg en super nem og god løsning frem for at skulle bakse med tunge ølkasser og øldåser på den store dag. Det kan dog være noget af en jungle at finde ud af hvordan dette fungerer, og derfor har jeg forsøgt at lave en guide til hvordan leje af fadølsanlæg egentlig fungerer – og hvor nem og bekvem en løsning det er!

Lej et anlæg

Når du skal leje et anlæg er der dog nogle ting du skal tage stilling til. Først og fremmest skal du finde ud af hvor henne du skal leje et anlæg fra. Det kan være en rigtig god idé at finde et sted som ligger tæt på dig rent geografisk, da det skal være så nemt for dig som muligt at leje et fadølsanlæg. Det er også meget rart, at udlejningsstedet ligger i nærheden da man godt kan være lidt ør i hovedet på dagene efter en stor fest. Ønsker du for eksempel at lej anlæg København, så er bl.a. Platan Øl en mulighed.

Derudover skal du også gøre op med dig selv i forhold til hvilken smag du ønsker at forkæle dine gæster med. Der kan være meget stor forskel på smagen af øl alt efter hvilken leverandør du vælger. Det kan derfor være meget interessant for dig at komme ud og smage øllen inden dit store event og eventuelt gøre dig nogle tanker om hvor i verden du ønsker at din øl skal komme fra. Platan øl, som nævnt ovenover, er en udbyder som leverer Tjekkisk øl – så hvis du er til Tjekkisk øl, så vil Platan øl helt afgjort være en mulig leverandør!

Opsætning af fadølsanlæg

Step by step guide:

  1. Placer fadølsanlægget på gulvet og sæt aftapningshanen fast på en bordkant. Har du ét fadølsanlæg, så brug helst en forlængerledning med ét stik – på den måde undgår du at få for meget belastning på strømmen. 
  2. Tilslut fadøl og kulsyre til fadølsanlægget.
  3. Så er du klar til at holde fest! Sørg for at holde fadølsanlægget vandret hele tiden!