Opfrisk dine møbler med flotte nye farver

Indholdet på denne side kan være sponsoreret

Trænger du til ny inspiration til hjemmet? Måske er de kolde, kedelige og grå vintermåneder ved at få bugt med dig? I så fald trænger du til farver og mere lys i hverdagen. Og hvis vejret ikke viser sig fra sin milde side, kan dette være svært. Derfor kan du i stedet få farver ind i hverdagen ved at give dine møbler en omgang sprøjtemaling eller sprøjtelakering. På denne måde kan du give de kedelige, gamle møbler nyt liv, og du vil nyde godt af skiftet mellem farver.

Sprøjtemaling kan bruges på næsten alt inventar

“Sprøjtemaling, hvad er det dog for noget?”, tænker du sikkert. Det er, helt kort, en anden form for maling, som giver dig flottere resultater. I modsætning til manuelt arbejde med pensler, så kan sprøjtemaling af møbler sikre dig glatte og jævne overflader, kraftige og dybe farver samt god levetid på det nye udseende, så du ikke skal bekymre dig om ny behandling i den nærmeste fremtid.

Og det bedste er, at du kan anvende denne metode til nærmest alt dit inventar i hjemmet. Møbler, heriblandt stole, borde, reoler, får en ny og flot udstråling efter en hurtig omgang sprøjtelakering. Grimme ridser og slitage slibes væk inden behandling, så møbler ser ud som nye. Derudover kan du hos Dibbern Design også få sprøjtet dine lamper. Måske skal din hvide stuelampe have et mere afdæmpet look i en mørk farve? Intet er umuligt, hvis du vælger sprøjtemaling.

Øget holdbarhed giver ro i maven

Og særligt sprøjtemaling og sprøjtelakering kan oftest være at foretrække, da du både sparer tid på at gøre det selv samt får et flot og holdbart resultat ud af det. Sidstnævnte kan være en særligt uvurderlig løsning, hvis du f.eks. har antikke møbler i hjemmet eller møbler med stor affektionsværdi. Med en god omgang sprøjtelakering kan du nemlig få bevaret det specifikke udtryk, som herefter vil holde i mange, mange år. 

Minderne skal vi gemme og huske på, og derfor kan du med fordel benytte dig af sprøjtelakering, når dit hjem trænger et nyt og lækkert look.