Hvornår ved man, om man skal til parterapi med sin bedre halvdel?

Er der blevet længere mellem de nærværende kærtegn og de gode dybe samtaler? Nogle gange kan der blot være tale om en periode, for alle har jo trods alt deres op og nedture. Men nogle gange kan man selvfølgelig godt komme i tvivl – er det her blot en af de dårlige perioder, eller er vores forhold på vej ud over skrænten? Måske er det på tide at gå til parterapi! Man skal huske på, at parterapi ikke nødvendigvis er en falliterklæring af jeres parforhold. I skal derimod se det som en investering i jeres parforhold, for mange gange er det blot få justeringer som gør, at I kommer på rette køl igen!

3 tegn på at I burde overveje parterapi

Det kan være svært at vide hvornår man skal tage skridtet videre til parterapi, men der er oftest nogle indikatorer på hvornår det ville være oplagt at tage skridtet videre. Husk at det selvfølgelig er meget subjektivt hvornår man som par at tage til parterapi, men som udgangspunkt er der nogle ting som oftest går igen.

  1. Der er mange skænderier

Stemningen bliver oftest trykket når der er mange skænderier og uoverensstemmelser som gør stemningen blandt jer dårlig. Den dårlige stemning kan også resultere i, at tonen mellem jer bliver grovere og der bliver måske sagt nogle hårde ting i kampens hede.

  1. Tidligere utroskab har gjort det svært at finde tilbage

Det kan være svært at finde tilbage til hinanden når der har været utroskab i jeres relation. I skal dog huske på, at det er muligt at tilgive og komme videre og det kan parterapi hjælpe jer med.

  1. Jalousi fylder for meget

Hvis jalousien får lov til at regere tilstrækkelig meget, så kan det være med til at skabe en kløft imellem jer som ikke er hensigtsmæssig. 

Find en paterapeut du har tillid til

Det er vigtigt at I finder en parterapeut som I har tiltro til og som i stoler på, for på den måde skaber det rammerne for de bedste resultater. Bor I for eksempel i Silkeborg, så er det oplagt at modtage parterapi silkeborg. Her kan https://humanbalance-silkeborg.dk/parterapi/ anbefales meget kraftigt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *