Hvordan køber du Sims 4 i 2019?

Pige spiller Sims 4

Måden man køber PC spil på i dag, er en del anderledes end den var for bare 5-10 år siden. Hvis du skulle købe Sims 4 dengang gik du bare ned i din lokale butik der solgte spil og købte et fysisk eksemplar. Det er stort set umuligt, at få fingre i et fysisk Sims 4 spil i dag. Og de butikker som sælger det, sælger det til overpriser. Men hvor skal du så købe dit Sims 4 spil? Du skal købe dit Sims 4 spil online, hvor du modtager en Sims 4 key i stedet for et fysisk spil. Det kan du bl.a. gøre på Playgames.dk. Der findes mange sider på internettet hvor du kan købe en Sims 4 key. Men man skal passe på, for der er også mange sider der er ude på at snyde dig. Derfor vil jeg anbefale dig, at handle på Playgames.dk, de er danske og de er til at stole på.

Dét der sker når du køber Sims 4 hos Playgames er, at du modtager en såkaldt key. Som i bund og grund er den kode, som du før i tiden skulle skrive ind, når du købte et fysisk spil og skulle installere det. Nu er den kode, også kaldt key, det eneste du modtager. Hvis du køber dit Sims 4 hos Playgames, så modtager du din key kort efter på din mail. Herefter skal du downloade Origin, som er EA’s spil klient. I Origin kan du indtaste koden, som du har modtaget på e-mail og spillet vil straks gå i gang med at downloade. Jeg fristes til at sige, det har aldrig været nemmere.

Hvad med udvidelsespakkerne?

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at en stor del af Sims 4 universet er udvidelsespakkerne. Men hvordan foregår det når du gerne vil have udvidelsespakker til det Sims 4, som du har købt på Playgames f.eks.? Hos Playgames har de gjort det så nemt, at du nemt kan få et overblik over alle Sims 4 udvidelsespakker på en og samme side. Derfor kan du nemt tilføje din favorit Sims 4 udvidelsespakke til dit køb når du køber Sims 4. Hvis ikke du er så bekendt med de forskellige udvidelsespakker, har Playgames gjort det nemt for dig og lavet en uddybende beskrivelse af de forskellige pakkers indhold på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *