Få nytænkende underholdning til firmafesten

Underholdning til firmafest

Få underholdning i topklasse til den næste firmafest med alt fra stand-up til verdensklasse-trylleri og tankelæsning af en af danmarks førende inden for området.

Ovenstående lyder måske for godt til at være sandt, men en af danmarks absolut bedste tryllekunstnere har specialiseret sig i at kombinere flere grene inden for entertainment for at rykke baren et skridt op over traditionel underholdning.

Tryllekunst til store og små arrangementer

Når man booker den danske tryllekunstner, så kan man forvente at få underholdning fra en person med alen lang erfaring inden for området. Han har prøvet at stå på næsten alle former for scener, der spænder fra fortovs-tryllerier til større arrangementer i Tivoli til de helt store scener i udlandet, hvor Las Vegas, New York og Berlin kan nævnes blandt mange.

I de seneste år har han haft stor succes med at levere underholdning til firmafester i flere af de største virksomheder i Danmark, hvor underholdningen har været skruet sammen som sceneshows eller som mere “intime” shows, hvor publikum kommer helt tæt på og bliver inddraget i tryllerierne.

Netop de mere intime shows eller generelt brugen af at inddrage deltagere har vist sig at være en af de helt store publikumsfavoritter. Dette kan være et traditionelt show, hvor dele showet skal bruge deltagere på scenen.
Her kan man evt. sende chefen op på scenen, hvor tryllekunstneren herefter gætter kort eller andre hemmeligheder, som kun deltageren kender svaret på.
Tryllekunstneren trækker på sine forbløffende evner inden for tankelæsning, der nærmest kan få deltagerne til at tabe kæben i bar fascination.

Kombineret underholdning med tryllekunst, stand-up og tankelæsning

For at pifte underholdningen til firmafesten endnu et skridt op, så er den danske tryllekunstner også en af landets førende eksperter inden for tricktyveri, hvor hans evner bliver intelligent inddraget i flere shows, hvor han både underviser i at undgå at blive udsat for tricktyveri – men også laver “stunts”, hvor kan stjæler deltagernes armbåndsure mv. til stor begejstring blandt publikum. Man skal dog ikke være bange for ikke at få sine ting tilbage, da det er en del af showet!

Den perfekte firmafest

Firmafesten bliver uforglemmelig, når festen på magisk vis får et indskud af trylleri, stand-up og eller tankelæsning.

Klikker man lidt rundt inde på tryllekunstnerens hjemmeside, vil man erfare, at der er flere muligheder for at sammensætte og gøre underholdningen til firmafesten personlig og skræddersyet. Der skelnes normalt mellem private arrangementer og underholdning til firmafester, hvilket man kan læse meget mere om inde på hjemmesiden.
Der findes også kontaktoplysninger, hvor man nemt kan fastsætte dato for festen, og booker man, er der rig mulighed for fleksibilitet. Der anbefales dog, at man booker i god tid, så der ikke er fuldt booket på den planlagte dato.

En aften man sjældent vil glemme

Gør jeg klar til en enestående og fortryllende aften i fællesskab med en af danmarks bedste tryllekunstnere og tankelæsere, hvor der er garanti for et godt grin og uovertruffen underholdning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *