Hvad gør du når dit IT driller?

it hjælp til private
Indholdet på denne side kan være sponsoreret

IT Helpers er en virksomhed bestående af dygtige medarbejdere, der har stor erfaring omkring arbejdet med IT. De kan både være behjælpelige med it serviceaftaler, samt med aftaler til private.

For mange kan netop IT være et komplekst emne. Det er væsentlige for driften af vores virksomheder, men er ligeledes en nødvendighed i det private hjem. Uanset om du har et mindre firma, oplever problemer derhjemme eller skal have koblet en hel afdeling på nettet? Så er det altså værd at overveje, om ikke netop IT helpers skal være med inde over.

Som tidligere nævnt tilbydes både aftaler til erhvervsdrivende og it hjælp til private. For større virksomheder tilbydes en gratis 360 graders screening af det eksisterende IT setup, og IT helpers kan ligeledes fungere som en komplet ekstern afdeling for virksomhederne.

Af enkelte produkter tilbydes hjælp, rådgivning om og opsætning af IT systemer. Det kan blandt andet indebære sikker lagring via Cloud services – også kendt som “Skyen”. Andre muligheder kan være opsætning af sikkerhedssystemer som Firewall, udkørende IT service, backup og datagendannelse samt konsulent og rådgivningsopgaver.

Timebaseret eller skalerbar serviceaftale

Det er både muligt at få IT hjælp på timebasis, eller via en mere permanent serviceaftale. Særligt for virksomheder kan der være fordele ved, at få en permanent aftale omkring outsourcing af IT systemerne og driften heraf. Slip eksempelvis om bekymringer vedrørende licenser, support og rådgivning omkring IT. 

Få desuden skalerbare netværksopsætninger der passer til din virksomheds vækst eller hjælp til indkøb af det rette IT udstyr.  Afsluttende er en generel ad hoc IT support aftale til erhverv en god løsning til virksomheder, der ikke har en eksisterende IT kyndig medarbejder. Her kan være penge at spare, da aftalen afspejler det reelle behov, hvorfor en fuldtidsmedarbejder ikke er en nødvendighed.

Sagt med få ord er IT helpers værd at overveje ved it hjælp til private, men kan ligeledes være en nøglepartner for særligt små og mellemstore virksomheder. It systemer der fungerer er i alle tilfælde en investering der er værd at have med i tankerne, da så stor en del af det daglige arbejde i erhvervslivet og så mange tjenester i privatlivet benytter netop IT og internettet.