Vælg en IT serviceaftale og brug tiden på det, der virkelig gælder!

IT service aftale
Indholdet på denne side kan være sponsoreret

Mange virksomheder bruger unødvendigt meget tid på deres IT drift. Det kræver ressourcer og kræfter der tages fra de områder, hvor resultaterne virkelig kan skabes. Med et IT serviceaftale kan erhvervsdrivende frigøre deres kostbare tid, så denne i stedet kan bruges der, hvor den bruges bedst!

Hos danske IT-attention tilbydes en række it serviceaftaler, der blandt andet omfatter vedligehold, servicering og overvågning af IT systemerne. Sådan sikres den optimale drift.

Ved at outsource driften af IT, tilføres mange års erfaring virksomheden via en passende IT serviceaftale. Din virksomhed får altså den nødvendige opmærksomhed, løbende sikkerhed omkring det rette setup og grundlæggende færre bekymringer. 

Sagt med andre ord er en IT serviceaftale for de, der ikke ønsker at stå med problemer omkring IT selv. Det behøver ikke at være dyrt, da tilbud og behov varierer fra virksomhed til virksomhed. Ofte kan den tid der spares, snildt gøre op for eventuelt nedetid, frustrationer og manglede fokus på andre opgaver i forbindelse med virksomhedsdrift.

Hvilket IT serviceaftale har du brug for?

Der udbydes overvejende en bred vifte af IT serviceaftaler, hvilket gør det nemt for din virksomhed at få en skræddersyet pakke, specifik tilpasset det individuelle behov. Er du i tvivl? Så er det ligeledes let at få rådgivning omkring de bedste løsninger, indkøb af IT udstyr med videre.

Med en wifi serviceaftale får du eksempelvis en fuld serviceaftale omkring din trådløse forbindelser. Her sikres optimal performance, så internettet fungerer optimalt. Hertil eksempelvis gæsteinternet, interne forbindelser og meget andet.

Overvej alternativt at få en gennemgang og opsætning af firewall, eller cloudløsninger til sikker backup i “skyen”. Har du brug for komplette opsætninger? Så kan der ligeledes hjælpes med komplette PC opsætninger til små og mellemstore virksomheder, enkelte PC-arbejdspladser eller en løbende aftale om regelmæssige besøg fra en erfaren it ekspert, der kommer og er behjælpelig med løsning af IT-tekniske problemer. Herunder printere, netværk, PC’er, telefoner, software og lignende.

Sagt med andre ord er en it serviceaftale for de virksomheder, der ikke ønsker at rode med deres IT problemer selv. Det behøves ikke at være stort og dyrt, da løsningerne i mange tilfælde kan skræddersyes virksomheden, baseret på dennes størrelse og løbende behov for rådgivning og vedligeholdelse.