Hvad er Balayage?

Balayage
Indholdet på denne side kan være sponsoreret

Balayage er en metode, hvor frisører laver en ‘udgroning’ fra start af. Det er derfor nemmere, at få et naturligt look, hvor der stadig er en masse spil i, da frisøren laver en blød og flydende overgang fra din egen hårfarve i bunden og ud til spidserne. Metoden er meget velegnet til folk med mørkt hår, som godt kunne tænke sig naturlige, lyse nuancer i håret. Balayage kan godt minde lidt om striber, da det faktisk er striber, man laver i håret. Det er dog striber, som er meget flydende, da de bliver placeret naturligt og tilfældigt i håret. Frisøren gør det hele i hånden, for at det giver et spil i håret, som er helt tilfældigt, og dermed også mere naturligt. Til trods for det er en god metode for mørkhårede, er det også en teknik, som fungerer rigtig godt på lyshårede, da det er en naturlig lysning af håret, som komplimenterer det naturlige look rigtig godt. 

Hvor lang tid holder balayage?

Balayage er også en metode, som gør at kvinder ikke behøver tage til frisøren og få farvet hår hver måned. Teknikken omkring balayage gør nemlig, at udgroningen er en naturlig del af frisuren, og den derfor ikke bliver mærkelig og forkert at se på, så snart håret vokser bare en lille smule. Faktisk får de fleste kvinder, som har balayage, kun farvet hår hver 9.-12. måned, alt efter hvor hurtigt ens hår vokser. Det er derfor en løsning, som både er langtidsholdbar, men samtidig billig i længden. Det kan godt virke dyrt at få lavet balayage, men i det lange løb, sparer man penge, da det ikke skal farves lige så tit. Derudover er det også muligt, kun at få farvet toppen og måske en toning, og så kan det holde i lang tid igen. 

Hvor kan jeg få lavet balayage?

Det er faktisk ikke alle frisører, som laver balayage, da det er en svær teknik at mestre. Men dog er der mange frisører i København, som udfører dette. Én af dem er Hair By Kant, som ligger midt i København. De er alle uddannede og højt kvalificeret til at lave bl.a. balayage.