Er det tid til at skifte din sofa ud?

Indholdet på denne side kan være sponsoreret

Hvis du er ved at være godt og grundigt træt af din gamle, slidte og måske efterhånden lidt kedelige sofa, kan det være på høje tid at skifte den ud med en ny og yngre model. Hay design har i deres møbelkollektioner et stort udvalg af sofaer, der med deres minimalistiske udtryk og tidløse design passer ind i ethvert hjem. Med en Hay sofa er du garanteret en sofa, der ikke går på kompromis med hverken funktionalitet eller kvalitet. På den måde får du en sofa, du kan have glæde af i mange år.

Et udvalg af sofakollektioner

Hay møbler er møbler af solid kvalitet – dette gælder også deres sofaer. Som udgangspunkt er der nogle bestemte design, som du kan vælge imellem:

  • Mags – disse sofaer er store og rummelige og fås både i stof og læder. Af udseende fremstår de mere tunge og egner sig derfor perfekt til større, åbne rum.
  • About a Lounge – denne kollektion er tænkt som en supplering til et andet Hay design, nemlig den famøse About a Chair. About a Lounge minder af udseende meget om stolekollektionen og er derfor et oplagt valg, hvis disse bliver kombineret i hjemmet. Sofaerne har et mere blødt, rundt udtryk og er mere lette i deres udseende.
  • Silhouette – denne udgave er en lidt mindre sofa rent størrelsesmæssigt, mens dets design står knivskarpt. De stærk opridsede linjer gør, at du med det samme lægger mærke til denne sofa som det første, når du træder ind i lokalet.
  • Hackney – med denne sofa får du et mere klassisk og traditionelt sofadesign med det bløde, polstrede look. De fås i forskellige farver og størrelser, alt efter dit behov.

Design din helt egen sofa

Når du køber en Hay sofa, behøver den ikke nødvendigvis at være færdigproduceret. Hay gør det nemlig muligt for dig at købe enkelte moduler af din sofa, så du kan give kreativiteten frit spil og designe din kommende sofa præcis, som du har lyst til. Du kombinerer selv hjørne- og midtermoduler i det omfang, du ønsker.