Er du til lækkert, dansk design i god kvalitet?

Indholdet på denne side kan være sponsoreret

Hvis du er en af dem, der værdsætter et lækkert, stilrent design, bør du tage et kig på House doctor. Dette design er kendetegnet ved en innovativ, minimalistisk stil med en snert af bohemisk harmoni og varme, der klæder ethvert hjem. Du finder mange forskellige løsninger inden for møbler, belysning og tilbehør til din bolig, så du nemt og hurtigt kan finde inspiration til din indretning.

Funktionalitet og design går hånd i hånd

Hvis du er en af dem, der er træt af, at lækkert design og funktionalitet ikke kan kombineres, behøves du ikke længere lede forgæves. House doctor har en række eksempler på møbler, der ikke går på kompromis med nogen af delene:

  • House doctor rullebord – dette design er at af dem, der giver funktionaliteten nye vinger at flyve på i dagligdagens trummerum. Du vil sikkert ikke tro, at rulleborde kan fremstå som flotte og stilrene, men det er altså tilfældet i dette unikke design. Du kan få rulleborde i forskellige størrelser og både som reoler og mindre trolleys. Hjulene gør ikke bare den daglige rengøring nemmere for dig, men giver også øget fleksibilitet, når du har mange gæster på besøg. Samtidig åbner det op for muligheden for, at du kan rykke rundt og omrokere dine møbler løbende, når du føler, at dit hjem trænger til nyt liv.
  • Materialer af messing og metaller – med disse stilfulde materialer får du en nem vedligeholdelse uden at gå på kompromis med elegancen ved de hårdføre, skinnende materialer. Metaller giver en mere rå stil med kant på, der kan være en fed kontrast til dit rum.

Ret fokus mod belysningen

Du har sikkert ligesom så mange andre en tendens til at overse vigtigheden af at finde gode løsninger til belysning i dit hjem. Med en lækker house doctor lampe kan du få det hele til at gå op i en højere enhed, når du tager et aktivt valg om at få elegancen ind i dit hjem. Find unikke, originale design af lamper, der kan fange blikket og skabe dynamik i dit rum.