Drømmen er en feriebolig på Mallorca – og resten af verden

Feriebolig Mallorca

 

Jeg elsker Mallorca. Mine forældre havde en feriebolig Mallorca, da jeg var barn, men de solgte den for et par år siden, fordi de gerne ville se resten af verden. Indimellem fortæller min kære mor mig, at hun savner tiden i vores feriebolig Mallorca. Jeg har længe gået og pønset på at overraske hende, men jeg har ikke villet sige noget, før jeg var helt sikker på, at det ville blive aktuelt.

Jeg har overvejet at købe en feriebolig Mallorca. Mine ferier ligger ofte uden for skoleferierne, og drømmen er da helt sikkert at have muligheden for bare lige at hoppe på en flyver. Hoppe på en flyver og flyve ned til mit andet hjem, hvor jeg kan være i fred og ro.

Problemet er bare, at ferieboliger er rigtig dyre, og det er rigtig svært at finde billige ferieboliger på Mallorca. Ligesom mine forældre er jeg heller ikke færdig med at se resten af verden. Jeg vil hellere bruge mine hårdt tjente penge på at rejse flere steder hen i verden, end at være tvunget til at tage til den samme feriebolig hvert år.

Ude godt, Mallorca bedst

Jeg kan vist alligevel ikke løbe fra det. Faktum er, at uanset hvor rejselysten jeg bliver, så har Mallorca sin charme. Ligesom min mor, så savner jeg ofte vores feriebolig Mallorca. Jeg savner de minder, vi har sammen som familie. Jeg savner restauranterne og centrum i hovedstaden Palma. Jeg savner at gå ture langs kysten og klatre på klipper med udsigt direkte ned i det azurblå Middelhav. Jeg savner de hvide sandstrande, havnen og promenaden. Mest af alt savner jeg at vente på fiskekutterne, der kommer ind med dagens fangst hver dag kl. 17.

Det er jo altid en mulighed at invitere mine forældre på ferie til Mallorca igen. Vi kan jo bare bo på hotel eller leje en feriebolig. Der er bare alligevel noget særligt ved at vende tilbage til samme feriebolig hver gang. Så kan vi skabe nye minder og få den samme hjemlige følelse, som vi havde i den gamle feriebolig.

Jeg nøjes med fem ferieboliger

I min frustration over ikke at have råd til at købe min egen feriebolig Mallorca OG rejse rundt, begyndte jeg at søge efter fælles ferieboliger. Det var her, jeg fandt et koncept, der har fået alle mine drømme til at gå i opfyldelse. Med konceptet fra 21-5 deler jeg nu hele fem ferieboliger på fem forskellige destinationer sammen med 21 familier. Inklusiv Mallorca. Jeg betaler kun 1/21 af alle udgifterne og har kun betalt 1,5 millioner for at kunne kalde mig medejer af alle fem ferieboliger, som er yderst lækre og hjemlige.

Jeg kan booke mig ind på alle fem huse op til 12 uger om året og nogle gange mere. Jeg kan holde ferie i skoleferierne og uden for skoleferierne, og jeg kan selv vælge, hvor jeg lige vil flyve hen og smide benene op ved min pool. Dette koncept er et yderst lykkebringende og kompromisløst koncept, der giver mig råd til at have min egen feriebolig Mallorca og fire andre steder.

Der er nu igen tvivl om, hvilken feriebolig jeg kommer til at bruge mest. Jeg glæder mig som et lille barn til at overraske mine forældre med – ikke bare én tur – men uendeligt mange ture til øen, vi elsker allermest. Jeg har endelig fået muligheden for at skabe nye minder i min helt egen feriebolig Mallorca – og i resten af verden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *