Vis dine medarbejdere din taknemmelighed

Påskegaver fra Promotionmakers

Når man har en virksomhed, så er det vigtigt, at man husker at værdsætte ens medarbejdere. Det er vigtigt, at man husker at rose dem, når de har gjort et godt stykke arbejde.

Når man viser ens medarbejdere, at de har gjort et godt arbejde i form af fx ros, så kan det være med til at motivere dem til at blive ved med den gode indsats.

Men der er også andre måder, at man kan vise medarbejderne, at man værdsætter deres indsats.

Giv en påskegave

Mange virksomheder vælger at give deres medarbejdere en julegave op til jul. Det er blandt andet for at vise, at man værdsætter deres arbejde og deres indsats.

Men hvis man ønsker at forkæle ens medarbejdere lidt mere, så kan man vælge at give medarbejderne påskegaver op til påske.

En æske chokolade som tak

Der er mange gode ting, som man kan give i påskegave til ens medarbejdere.

Det behøver ikke at være noget dyrt. Bare en lille ting kan gøre meget. Bare det, at man viser medarbejderne, at man faktisk prissætter deres indsats, det betyder meget.

Det kan fx være et metalæg med noget lækkert chokolade indeni.

Der findes også nogen fine æsker med chokolade, som man kan give til ens medarbejdere.

Hvis man ønsker at give medarbejderne en lidt større gave, så kan man købe nogen store æsker med chokolade eller fugleæg i. Der er også gavepakker, hvor der både er alkohol og chokolade i.

En gave til de store kunder

Nogen virksomheder vælger også at give deres store kunder en lille julegave op til jul. Det samme kan man gøre med en lille påskegave, når de kommer med en stor ordre. Det er igen for at vise, at man er taknemmelig for at have dem som kunder.

Det kan være et glas med lækre Blåvands bolcher eller en champagneflaske fyldt med lækre fugleæg af chokolade i. Igen behøver det ikke at være en stor ting, at man giver. Det er ofte tanken, der tæller.

En lille ting gør en stor forskel

Ofte skal der ikke meget til for at gøre en forskel hos folk. Ved at vise ens medarbejdere sin taknemmelighed for deres indsats med et lille påskeæg eller en lille pose med lidt chokolade i, det kan gøre, at medarbejderne føler, at deres hårde indsats bliver set og værdsat.

Det samme med firmaets store kunder. Det kan betyde meget, hvis man giver de store kunder en lille æske chokolade med i deres ordre. Det er nogen gange sådan nogen ting, der gør, at man føler sig værdsat. Det kan være med til at gøre, at man har lyst til at blive ved med at handle hos dem. Eller at man taler positivt om det firma til andre.

Når man som virksomhed viser ens kunder eller medarbejdere ens taknemmelighed, så viser man, at man som virksomhed og som chef tænker på dem som mennesker og ikke bare som robotter, der knokler løs. Det betyder meget som medarbejder at få den anerkendelse af ens chef.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *