Valg af hovedtelefoner

Indholdet på denne side kan være sponsoreret

Jeg har sat mig for, at jeg skal have mig nogle nye hovedtelefoner, da jeg lytter utrolig meget til musik. Derfor er det også min plan, at jeg vil lave et grundigt forarbejde, så jeg forhåbenligt ender med, at købe de helt rigtige hovedtelefoner, der passer til mig. Jeg skal have gjort mig nogle overvejelser, da man kan få så mange forskellige varianter. Skal det være trådløst, in-ear, støjreducerende eller skal de være ud over ørerne. Mulighederne er mange, og jeg har tænkt mig, at jeg gerne vil betale for nogen i god kvalitet, da jeg forventer at skulle bruge dem meget, og gerne i mange år.

 

Trådløse hovedtelefoner

I forhold til mine overvejelser med trådløse hovedtelefoner, så virker det jo super praktisk, at man ikke skal have en ledning hængende mellem sin afspiller og sine hovedtelefoner. Det giver en dejlig frihed. Så skal jeg ikke bekymre mig om, at der er en ledning i vejen. Jeg er dog bekymret for, om man kan opnå den perfekte kvalitet med trådløse hovedtelefoner.

Derudover er der den ulempe, at de kører på batteri og derfor skal oplades. Det er upraktisk når jeg er meget på farten, at jeg skal være opmærksom på, om der er nok strøm på mine hovedtelefoner.

 

In-ear høretelefon

I forhold til In-ear høretelefoner, så er de helt optimale til hvis jeg skal træne og dyrke motion. Jeg elsker at løbe lange ture, og udover det går jeg til crossfit, som kræver mange hurtige bevægelser. Her vil in-ear høretelefoner gavne mig rigtig godt, da de sidder ordenligt fast inde i øret. Det bevarer den gode lyd, isolerer mig lidt fra omverdenen og jeg kommer op i gear, så jeg kan yde mit maksimum.

Jeg er dog lidt i tvivl om, hvorvidt jeg ønsker at gå med in-ear høretelefoner, når jeg ikke er aktiv. Da jeg synes de sidder meget inde i øret og jeg ved ikke om det kan blive ubehageligt når jeg har haft dem på i lang tid – her tror jeg at nogen større hovedtelefoner der sidder udover øret er mere behagelige at have på.

 

Stax hovedtelefoner

Af mine venner, som går meget op i musik og ofte handler i HIFI butikker, har jeg fået anbefalet Stax hovedtelefoner, som skulle være noget af det bedste på markedet. Jeg har selv overvejet, at købe Bose eller Beats By Dre.

De mener dog, at hvis jeg virkelig vil have den bedste lyd, så skal jeg købe mine kommende hovedtelefoner fra en HIFI butik. Det vil jeg helt bestemt tage med i mine overvejelser. Jeg har kigget på de Stax hovedtelefoner, og jeg har læst en masse test, som alle skamroste deres hovedtelefoner. Det kan så også ses på prisen, som er en lille smule dyrere end hovedtelefoner fra Bose eller B&O – men sådan er det som regel, at kvalitet og pris følges af.

 

I hører fra mig, jeg forestiller mig der kommer et indlæg når jeg har besluttet mig.