Udnyt arealerne i din butik med tøjstativer

Tøjstativ

Det kan være svært at vurdere, hvordan man som butiksejer skal indrette sin butik for at få mest muligt ud af kvadratmeterne. Du har formodentlig rodet med tankerne om at forsøge at sætte 100 hylder op og købe flere borde, hvorpå tøjet kan ligge. Problemet er bare, at det ikke altid er den bedste løsning. Noget tøj har nemlig ikke godt af at ligge foldet sammen på en hylde eller på et bord. Det er her tøjstativer kommer ind i billedet – og giver dig helt nye muligheder. 

Disse tøjstativer er de mest oplagte 

Der findes mange muligheder inde for tøjstativer – og der findes lige så mange udbydere. En klar anbefaling er at besøge ManneQ. Her finder du et stort udvalg af tøjstiver på hjul, uden hjul, med enkelt eller dobbelt stang til indendørs eller udendørs brug. Her finder du tøjstativer der matcher dine behov. 

De fleste foretrækker tøjstativer på hjul både indendørs og udendørs, da det gør processen af flytning en hel del lettere. Dermed kan dine ansatte nemt flytte de udendørs tøjstativer ud på fortovet, passagen eller torvet, så de er mere tilgængelige for de forbipasserende. Her kan du vælge at have udsalgsvarer eller nye varer hængende, da du dermed lokker den forbipasserende til at tjekke resten af udvalget ud i butikken. Tøjstativer generer altså generelt mersalg og impulssalg. Et tøjstativ på hjul er ligeledes populært, da man dermed ikke behøver at tage tøjet ned hver gang de skal flyttes, hvilket er at foretrække til indsætning om aftenen og udsætningen om morgenen. 

Udover tøjstativer på hjul eller uden hjul, så kan du vælge de populære dobbeltstiver, som er tøjstativer med to overliggere. Det vil sige, at disse stativer har to parallelle overliggere, og du dermed har to rækker til at hænge tøj på. De er gode til at optimere butiksarealet i din butik, og så de besøgende kan se tøjet på begge sider. 

Faktisk siges det, at et tøjstativ er din butiks bedste sælger, hvilket giver god mening, da det hænger let tilgængeligt og i øjenhøjde. Her kan dine besøgende ligeledes nemt ”bladre” mellem de forskellige typer tøj, og nemt vurdere hvilket der falder i deres smag. Så mangler du tøjstativer til din butiksindretning, så tjek udvalget ud hos ManneQ og udvælg netop dem, du har behov for. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *