Tandkrus til enhver smag

Hos Ideshoppen.com kan finder du et bredt udvalg af tandkrus i forskellige materialer. Det er muligt at vælge i mellem flere forskellige typer, både i forhold til farven og materialet. Du kan blandt andet finde en tandbørsteholder i plastik, træ, akryl og keramik. Du kan også finde tandkrus til væg. Derfor er der en stor chance for, at du kan finde en tandbørsteholder, der passer til lige præcis dine behov. I de nedenstående afsnit vil der blive redegjort for nogle af tandbørsteholdere, du kan finde på Ideshoppen.com.

De forskellige varianter af tandbørsteholdere

Bling tandbørsteholder – sort:

Denne tandbørsteholder fra Bling er både funktionel og flot. Den indeholder tre separate rum, der er fremstillet i hård plastik. Denne model har et enkelt og moderne design, hvilket gør den meget stilren i forhold til de andre tandbørsteholdere på markedet. Tandkruset fra Bling kan kombineres med resten af Bling-serien, så dit badeværelse kan få et gennemgående tema. Et billigt alternativ til andre dyre serier på markedet.

Mål:

H: 9,5 cm.

B: 10,3 cm.

D: 4 cm. 

Cosmos tandkrus – marmor:

Denne model fra Cosmos er et utrolig lækkert og eksklusivt tandkrus. Den er fremstillet i ægte marmor, og er granitfarvet. Derfor vejer dette tandkrus også væsentlig mere de almindelige tandkrus på markedet. Vægten vidner om rigtig høj kvalitet. Dette tandkrus passer perfekt ind på det moderne badeværelse, hvor man går op i design og æstetik. En tandbørste fortjener en flot tandbørste holder

Mål:

H: 9 cm.

Ø: 9 cm.

Vægt: 868 gr.

Equatorial Choco tandkrus:

Denne tandbørsteholder fra det portugisiske mærke, Sorema, kommer i et moderne design. Tandbørsteholderen er fremstillet i solid keramik. Equatorial Choco er en del af serie på flere badeværelsesprodukter, der betyder, at du med denne tandbørsteholder kan skabe et gennemført design på dit badeværelse. Equatorial producerer blandt andet bademåtter, badeforhæng og andet badeværelsestilbehør.

Mål:

H: 10 cm.

B: 6,8 cm.

D: 6,8 cm.

Hvilken tandbørsteholder skal jeg vælge?

Det kan være svært at finde den helt rigtige tandbørsteholder, da der er rigtig mange forskellige modeller på markedet. Du kan helt sikkert finde noget på Ideshoppen.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *