Gør noget godt for miljøet og vælg søfragt

Vores jord er mere truet end nogensinde før. Det er nu, vi har chancen for at ændre på jordens tilstand, før det er for sent. Klimaproblemet har fyldt utroligt meget i medierne det sidste års tid og vil formentlig kun komme til at fylde endnu mere fremover. Den almene forbruger har i dag klimaet i baghovedet, når han eller hun begår sig i dagligdagen. Flere og flere virksomheder oplever efterspørgsel på mere klimavenlige tiltag. Generelt forventes det i dag, at virksomheder tænker bæredygtigt. Som virksomhed er det bestemt ikke en dårlig ide at følge med tiden og begynde at inkorporere klimavenlige tiltag. At påvirke virksomheden i en mere bæredygtig retning vil både give god samvittighed til jer selv og ikke mindst til jeres kunder. At vise kunderne at i ønsker at gøre en forskel for klimaet er en kæmpe tillidserklæring, der kun kan give pote i sidste ende. Der er rig mulighed for at få dit gods fragtet med søfragt i hele verden, og der er en masse CO2-udledning at spare.

Søfragt fremfor flyfragt

En af de helt store syndere når det kommer til CO2-udslip, er transport. Vi er en befolkning, der er dybt afhængige af transport. Både når vi transporterer os selv, men bestemt også når vi transporterer varer. Det kan være en lang proces at mindske behovet for transportering af gods. Det er derimod nemt og hurtigt at skifte til søfragt. Sammenlignet med flyfragt sparer søfragt kloden for rigtig mange kilo CO2-udslip om året. Hvis du vælger søfragt, er det vigtigt, at du husker at være ude i god tid. Søfragt er desværre en mere langsommelig proces end flyfragt, men hvis du blot sørger for at bestille dit gods i god tid, bør der ikke være nogen problemer. 

Pris på søfragt

Som en ekstra bonus er prisen på søfragt også lavere end flyfragt. Hvor meget billegere prisen bliver, afhænger naturligvis af vægten og volumen på det du vil have fragtet. Men det kan altså være en rigtig god økonomisk fordel at benytte sig af søfragt i stedet for flyfragt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *