Specialister i sprøjtestøbning

Produktion af opbevaringsæsker

Sprøjtestøbning af plastæsker er ikke noget der lyder synderligt oprivende. Men sandheden er, at det er et vigtigt aktiv i mange virksomheder. Jeg tror det vil overraske mange af jer, hvor mange som gør brug af sprøjtestøbte plastæsker eller opbevaringsæsker. Selve produktionen af sprøjtestøbte plastæsker er forholdsvis niche, men brugen af dem er i den grad ikke. Hvad endnu færre ved er, at en af verdens bedste virksomheder til at producere netop sprøjtestøbte plastæsker og opbevaringsæsker er dansk og ligger i Espergærde. Ultraplast, som er en del af Carmo, har en produktionshal i Espergærde, hvor de selv producerer sprøjtestøbte æsker til alverdens formål. Ultraplast har investeret mange penge i disse maskiner, som de nu bruger til at producere plastæsker, opbevaringsæsker, sortimentskasser, kabelforskruninger osv.

Der er stor forskel på en standard plastikæske også en sprøjtestøbt plastikæske. Den helt store fordel ved sprøjtestøbningsteknikken er, at man kan producere rigtig mange produkter på kort tid og dermed holde omkostningerne nede. Så kan man spørge sig selv, hvorfor gør alle ikke bare det så? Det er fordi det er en kæmpe investering der skal laves, da sprøjtestøbemaskiner er ekstrem dyre. Det er derfor en stor investering, og der er ingen garanti for at du kan få solgt alle de plast- eller opbevaringsæsker du producerer efterfølgende. Ultraplast havde allerede erfaring med salg af plastikkomponenter i deres “hovedvirksomhed” Carmo. Det betød og, at de allerede vidste der var et marked, hvor de havde adgang. De vurderede at der var et marked for bl.a. opbevaringsæsker og lavede derefter investeringen, som har givet dem den store produktionshal fyldt med sprøjtestøbningsmaskiner.

De bedste opbevaringsæsker på markedet

Ultraplast er kendt for at producere kvalitets plastikæsker og komponenter som kabelforskruninger. Men der er specielt én slags plastikæske, som de er særlig kendt for, og det er opbevaringsæsker. Det er vel og mærket opbevaringsæsker til industri, f.eks. produktionsvirksomheder. Der findes mange leverandører som tilbyder opbevaringsæsker, men meget få eller ingen kan levere dét produkt som Ultraplast kan.
Ultraplast er i dag en af Europas førende leverandører af opbevaringsæsker og det er de fordi de har et fremragende produkt. Jeg vil anbefale dig, at tage et kig på Ultraplasts hjemmeside, https://ultraplast.dk, hvor du kan se deres opbevaringsæsker og resten af deres plastæske sortiment. Udover opbevaringsæsker kan du også finde sorteringskasser, små æsker med låg og sortimentskasser. Med andre ord har Ultraplast det komplette sortiment af plastkasser til industriel brug. Fordi Ultraplast står for deres egen produktion og har egne sprøjtestøbningsmaskiner, er de både billige og deres plastik er af meget høj kvalitet. Det er også grunden til de er førende indenfor for deres branche.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *