Skift dit Genvex filter og få et bedre indeklima

Er dit ventilationsanlæg begyndt at sige lyde? Eller måske synes du bare ikke det virker som det plejer? Så er det måske på tide, at skifte filteret på dit anlæg ud. Hvis du har et Genvex ventilationsanlæg, skal der nemlig skiftes filter en gang imellem, så det opnår den ønskede effekt. Et ventilationsanlæg er jo til for at du har et ordentlig indeklima i dit hjem. Med et nyt Genvex filter får du igen et rart indeklima, så det er dejligt at være i dit hjem. Uanset om du har allergi eller du bare vil have et sundt klima i dit hjem, så er det en god idé at skifte dit filter ud i ny og næ – og tjekke op på dit filter engang imellem, så du sikrer at det virker som det skal. 

Genvex filter til dig, der har pollenallergi

Det kan være svært at trække vejret om sommeren med al den pollen, der er i luften, især når du har allergi. Og endnu værre er det, når det er svært at trække vejret i ens eget hjem, fordi der kommer pollen ind gennem ventilationen. Men det findes der heldigvis en løsning på. Du kan nemlig få et F7 filter til Genvex ventilationsanlæg, der nedsætter mængden af pollen, der kommer ind gennem ventilationen. Dette filter sørger nemlig for, at luften, der kommer ude fra, er så fri fra pollen som overhovedet muligt. Så kan du være helt sikker på, at have et sundt og rart indeklima i dit hus. 

Flere forskellige slags filtre

Afhængig af dit behov, så er der flere forskellige filtre, du kan vælge imellem. Inden du køber et filter er det dog vigtigt, at du tjekker, hvilket filter, der passer til dit Genvex ventilationsanlæg, så du får et filter, der passer. Der er tre overordnet kategorier: G4, G4 planfilte og F7 filktre. F7 filteret er til dig, der har pollenallergi, hvor G4 filtrene er de mere almindelige filtrer.

Har du et F7 filter er det vigtigt, at du skifter det ud ca. 1-2 to årligt. På den måde sikrer du dig, at du opnår et indeklima med mindst mulig pollen. Har du derimod et G4 filter anbefales det, at du skifter dette ud ca. 2-3 gange om året – og at du tjekker op på filteret ca. hver tredje måned. Endnu vigtigere er det, at du faktisk skifter dit filter ud og ikke bare tager det ud og rengør det. Det vil nemlig ødelægge filterets funktion, og du vil derfor ikke få det ønskede resultat ud af filteret. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *