Jeg fik juridisk rådgivning online

juridisk rådgivning

I sidste uge skulle jeg have styr på min lejekontrakt, der skal bruges i forbindelse med, når jeg udlejer min lejlighed de næste to år frem. Jeg har ingen erfaring med sådan nogle administrative og praktiske ting, så derfor var jeg nødt til at finde juridisk rådgivning online på Glitnr.com, hvilket foregik relativt smertefrit.

Det er vigtigt for mig, at jeg har en lejekontrakt, som sikrer både min lejers såvel som mine egne vilkår. På den måde kan jeg ikke havne i en uønsket situation. I den kontrakt jeg fik udarbejdet af en af de kompetente jurister på Glitnr, er der bl.a. angivet hvornår lejemålets aftale starter, hvilke pengeløb lejer skal indbetale til mig (depositum, husleje og forudbetalt leje), størrelsen på lejemålet, hvilke ting vedkommende har brugsret til samt hvilke aftaler der er angående vand, varme og el. Derudover kan det også nævnes, hvilket inventar der følger med, men det tager jeg alt sammen med til den anden bolig. I nogle tilfælde vælger nogle at udleje deres bolig med fx køleskab og lignende, men det har jeg ikke lyst til, da jeg kan risikere ikke at få tingene tilbage, som jeg efterlod dem. Det er også et trick blandt mange udlejere, der gerne vil tjene ekstra penge. Det er svært at finde en lejebolig i København, og derfor udlejer nogle deres lejlighed som ”møbleret” med en enkelt gammel sofa, som så koster et par tusinde kroner, der går lige under bordet.

en udarbejdet lejekontrakt

Sådan blev kontrakten udarbejdet

Som sagt søgte jeg egentlig bare på Google, da jeg skulle finde hjælp til min lejekontrakt. Her stødte jeg så på hjemmesiden Glitnr.com, hvor du kan oprette juridiske opgaver. Det hele foregår online, og når du har oprettet en sag, så vil en af deres jurister efterfølgende kigge på det. Alle jurister koster det samme i timen, hvilket er meget fedt, fordi så er du garanteret, at du ikke bliver snydt. Jeg ved jo ikke nødvendigvis, hvor meget tid det tager at udarbejde en lejekontrakt eller om de måske har en standard lejekontrakt skabelon liggende, som de bare kan sprøjte ud til alle.

I sagen vedhæftet du bare nogle dokumenter og skriver et bar linjer om problemstillingen, og så står deres jurist egentlig for resten. Har de nogle spørgsmål undervejs, så kan du kommunikere med dem løbende.

Deres koncept med juridisk rådgivning online er virkelig genialt i min optik, eftersom du slipper for at skulle møde fysisk op ved et kontor for at afvikle sagen. Derudover så kan jeg også gøre det hele hjemme fra min computer, og behøver heller ikke bruge tid på unødvendige telefonsamtaler.

Deres koncept er både for privatpersoner, men også til erhvervsdrivende, og de kan mere eller mindre hjælpe med alle juridiske sager, da de har flere forskellige jurister tilknyttet deres portal.

Det kunne fx være områder inden for lejeret, erhvervsret, immaterialret, ansættelsesret, familieret, udbudsret og meget andet.

Kontrakter er en væsentlig ting for lovgivningen, og det kunne lige så godt være en virksomhed, der skulle have udarbejdet en erhvervslejekontrakt eller måske en ansættelseskontrakt, som de kan bruge til deres medarbejdere.

Inden vi får kunstig intelligens inden for jura, så er dette vel det koncept, som kommer tættest på at gøre det så let som muligt for forbrugeren?

Jeg var i hvert fald ganske tilfreds med den juridiske rådgivning, som jeg fik online på Glitnr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *