Jeg bruger min Ballerup tandlæge

Et hvidt flot tandsæt

Jeg har boet i Ballerup i stort set hele mit liv. Jeg har prøvet forskellige tandlæger i Ballerup og omegn, men i min optik er der kun én virkelig dygtig tandlæge i Ballerup, som jeg har 100% tillid til. Jeg er en trofast kunde hos min tandlæge i Ballerup, og derfor vil jeg også blive ved med at benytte mig af min tandlæge i Ballerup. Jeg er dog lidt gnaven med hensyn til priserne ved et tandlægebesøg. Med den høje skatteprocent, som vi har i Danmark, burde det være muligt, at vi over skatten kunne betale os til at gå til tandlægen. Nå, men nok om mine politiske holdninger.

Husk at gå til tandlægen

Mange unge mennesker har en tendens til at springe tandlægebesøget over. Det kan der sikkert være mange grunde til, men de relative høje priser må – alt andet lige – være én af de vigtigste grunde til, at så mange unge springer over med tandlægebesøget herhjemme. Mens nogle helt springer tandlægebesøget over, så er der andre unge, som vælger at tage til en udenlandsk tandlæge, hvis der skal foretages en større tandoperation. Dette skyldes, at mange udenlandske tandlæger først og fremmest er meget billigere end de danske.   

Jeg vil dog med glæde bruge penge hos min tandlæge i Ballerup. Selvfølgelig kunne det være sjovere at bruge pengene på nogle fede, nye højttalere, men jeg vil aldrig gå på kompromis med min tandhygiejne. Jeg tager jævnligt forbi min tandlæge i Ballerup – som regel 2-3 gange om året.  

Vigtigt at holde mine tænder ved lige

Et pænt smil gør rigtig meget for dit udseende. Og har man først sagt pænt smil, må man også sige pæne tænder. Min bedre halvdel har eksempelvis det smukkeste smil. Det siger jeg ikke bare, fordi jeg er mega nyforelsket, men fordi det er sandt, og andre også jævnligt komplimenterer hendes smil og tænder. Hun gør dog også meget for at hendes tænder forbliver hvide og smukke. Hun hverken ryger eller drikke kaffe, og så holder hun sig generelt for alle sukker- og syreholdige fødevarer.

Jeg kan dog stadig nyde søde sager af og til, men jeg besøger også min tandlæge i Ballerup oftere end min kæreste. Jeg har faktisk ikke haft et eneste hul i nogle af mine tænder – inklusiv mælketænderne. Det kan godt blive dyrt at gå til tandlægen, men hvis man bare sørger for jævnligt at gå til tandlægen, så skal man typisk ikke af med så store beløb af gangen, hvis ens tandhygiejne er god.      

Min Ballerup tandlæge gør altid behandlingen til en fest

Jeg lider heldigvis ikke af tandlægeskræk. Men hvis jeg havde, ville jeg helt sikkert også bruge min tandlæge i Ballerup. Hver eneste gang, jeg kommer, læser jeg lige lidt i nogle gamle Anders And blade, mens jeg sidder i venteværelset. Sidst jeg var der, lå der et helt nyt Anders And blad, hvor de havde skrevet mit navn på forsiden – de kan tydeligvis godt lide at drille mig lidt.  Jeg vil nok altid være kunde hos min nuværende tandlæge i Ballerup, da man de er yderst professionelle samtidig med at de er morsomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *