Georg Jensen marguerit ring til din smykkesamling

Der findes i dag rigtig mange smykkedesignere og smykker at vælge imellem. Det betyder, at du kan finde lige præcis den designer eller en helt bestemt smykkestil at gå efter, når du leder efter nye muligheder til din smykkekollektion. En absolut klassiker inden for smykkeverden er dog Georg Jensen marguerit ring. Margueriten er den danske nationalblomst, og den flotte blomst er blevet brugt som inspiration til flere smykker. Marguerit ringen af Georg Jensen er ingen undtagelse.

Georg Jensen marguerit ring – tidløst og moderne

Georg Jensens marguerit er en del af smykkekollektionen kaldet Daisy. Denne kollektion består af:

  • En ring
  • Øreringe
  • Vedhæng lavet med inspiration fra margueritblomsten

Ringen kan roligt beskrives som et tidløst smykke, der samtidig aldrig går af mode. Køber du Georg Jensens marguerit ring, er du sikker på at have et flot smykke, der kan bruges til alle lejligheder. Du kan style ringen med et par afslappede cowboybukser og en simpel hverdags T-shirt, eller du kan sætte den på fingeren som et sidste hånd på værket, hvis du skal i byen og har klædt dig fint på med kjole og højhælede sko. Det, at du kan bruge marguerit ringen til mange forskellige looks, er en stor fordel. Du køber nemlig ikke kun en ring, der kan bruges i få sammenhænge og ved nogle få begivenheder. Du kan tage den på lige præcis, når du har lyst og uanset dit tøjvalg for dagen. Ringen vil kun klæde dig og være prikken over i’et i dit look. Samtidig kan den bruges af nærmest alle aldersgruppe, hvilket er en stor fordel for et smykke. Det er lige meget, hvor ung eller gammel du er, så vil ringen sidde smukt om din finger.

Vælg imellem to blomster

Georg Jensen marguerit ring kan fås i to forskellige udgaver. Du kan nemlig både få den med en stor eller lille marguerit. Blomsten på ringene er henholdsvis 18 mm på den store ring og 11 mm på den lille. Begge ringe er dog fremstillet i sterling sølv og belagt med 18 kt. guld. Der er dermed en blomst for alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *