Afhjælp din smerte med behandlingsformen osteopati

Har du symptomer og smerter, du bare ikke kan slippe af med? Har du prøvet diverse behandlingsformer helt uden held? Hvis det er tilfældet, er det måske på tide, at du overvejer en anden form for behandling. Med osteopati er fokus ikke kun på det sted, hvor du mærker dine smerter eller generende symptomer. I stedet vil du opleve, at en osteopat er opmærksom på hele din krop og dermed gør sit bedste for at behandle både dine symptomer, men bestemt også årsagen bag dine symptomer.

Osteopati og de osteopatiske principper

Hos Frederiksberg osteopati kan du få hjælp til at afdække årsagen bag dine smerter. Når årsagen er bestemt igennem en samtale med dig om dine problemer og en grundig undersøgelse af din krop, kan osteopaten begynder at genskabe den optimale balance i din krop og optimere alle din krops funktioner. Osteopati behandler dermed hele din krop ud fra princippet om, at din krops funktioner og strukturer hænger uløseligt sammen og gensidigt påvirker hinanden. Osteopaten behandler ud fra principperne:

  • Kroppen skal betragtes og behandles som en helhed
  • Under de rigtige omstændigheder er kroppen i stand til at hele eller helbrede sig selv
  • Alle kroppens funktioner og strukturer er afhængige af hinanden

Osteopati er baseret på i forvejen kendte videnskabelige fag som for eksempel:

  • Anatomi
  • Neurologi
  • Embryologi
  • Fysiologi
  • Biomekanik
  • Sygdomslære

Ved hjælp af manuelle teknikker bestående af ledmanipulation, ledmobilisering og stræk vil osteopaten forsøge at genoprette din krops balance og mulighed for udfoldelse.

Få din behandling skræddersyet

Ved at gå til osteopati i den danske by Frederiksberg vil du opleve at få en skræddersyet behandling. Osteopaten vil først og fremmest sætte sig grundigt ind i din sygdoms- og skadehistorie. Ud fra disse vil din osteopat foretage relevante undersøgelser af din krop. Det vil hjælpe ham eller hende til at bestemme årsagen bag dine symptomer. Hvis årsagen er kendt, er det nemmere at tilrettelægge et individuelt behandlingsprogram for lige netop dig. Efter endt behandling vil osteopaten desuden rådgive dig vedrørende livsstil, stress, søvn og kost for at hjælpe dig godt videre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *