Derfor er så mange vilde med Aykasa

Hylder med kasser
Indholdet på denne side kan være sponsoreret

Følger du lidt med på de sociale medier, eller er du også en af dem, der har fået øjnene op for TV-trends som Maria Kondo, så er der en chance for, at du allerede har hørt om Aykasa. Hvis ikke, så er det måske nu, du skal spidse øre. Det er nemlig en opbevaringsløsning, der har fået stor opmærksomhed den seneste tid, og det er der flere grunde til.

Går du bare lidt op i at have orden og systemer i din hverdag, så er det nemlig rart at kunne organisere sine ting brug og kategorier.

Det kan du meget let gøre ved at putte dem i foldekasser.

Sæt dine ting i systemer

Det der gør Aykasa så genialt, er, at du får rig mulighed for at arrangere dine ting i systemer.

Ikke nok med at det naturligvis er rart at kunne putte sin make-up, krydderier eller tøj i kasser, så er der også her lagt op til tematisk inddeling ved hjælp af forskellige farver. På den måde kan man altså bruge nogle kasser til et formål og andre kasser til andre formål.

Så kan du for eksempel have et par kasser i blå til make-up, nogle kasser i gul til krydderier og andre kasser i grøn til tøj.

Du kan selvfølgelig også bare have enten din yndlingsfarve stående eller frit vælge forskelligfarvede kasser for at få mere farve i hverdagen.

Plads til mere

Ved at sætte dine ting i system vil du også opleve, at du kan få mere plads omkring dig. Derudover er der en anden fordel ved at bruge Aykasa foldekasser, og det er, at de kan stables.

Hvis du vælger at købe flere end en kasse af samme størrelse, så passer de ovenpå hinanden som LEGO-klodser, så de står fast og ude af vejen for dig. På den måde kan du også sagtens få plads til mere på én hylde.

Kommer du hjem med lidt flere kasser, end du faktisk har behov for, så kan du altid klappe foldekasserne sammen og derefter stable dem for igen at spare plads.