Træner du uden at de store resultater? Så prøv kreatin kosttilskud

Det kan nogen gange være svært, at se resultater fra ens træning, og det kan være rigtig demotiverende. Du træner og træner, men du kan ikke se forskel fra nu og for tre måneder siden. Når du tager kreatin kosttilskud så kan du faktisk forbedre din træning, så du hurtigere ser resultater. Kreatin forbedrer nemlig din udholdenhed, så du bl.a. kan tage flere gentagelser under din træning og dermed øge din muskelmasse.

Ikke nok med at kosttilskuddet forbedrer din træning, så har det også en positiv effekt på restitutionsprocessen. Det vil sige, at du vil have færre muskelsmerter efter en intens træning end før. På https://www.only-approved.dk/kreatin-kosttilskud.html kan du købe kreatin, og prøve det selv. Se om det har den samme effekt for dig, som det har for mange andre. Hos Only-approved kan du få tilskuddet som både pulver og piller. De fleste foretrækker dog kreatin pulver, som du kan blande med vand eller juice. 

Hvad er kreatin?

Kreatin er en aminosyre, du faktisk selv producerer i dine muskler. Det hjælper dine muskler med producere energi, når du udfører intens træning. Det lagres derfor i dine energidepoter, som du bruger af, når du udøver hårdt, fysisk arbejde, altså intens træning. Du producerer bare ikke særlig meget selv, så dine energidepoter tømmes relativ hurtigt. Her kommer kosttilskuddet ind i billedet. Det fylder nemlig din energilagre op, så du har mere du kan bruge af, og forbedrer dermed din udholdenhed. Kreatin har nemlig stor betydning for evnen til at udføre kort, intensivt arbejde. Og for mange er det enten styrke- eller løbetræning. 

Hvornår skal jeg tage kreatin?

Start med en loadingfase, hvor du tager ca. 20 gram om dagen – fordelt over flere doser, så du kan få fyldt din krops depoter op. Efter loadingfasen er det vigtigt, at du tager den anbefalede dosis på ca. 3 gram om dagen og at du tager det hver dag. Ellers vil du ikke opnå den ønskede effekt. Det kan ikke præcist siges, hvornår på dagen, du skal tage tilskuddet. Det varierer fra person til person. Nogle opnår højest effekt før træning, andre efter træningen. Nogle undersøgelser tyder dog på, at du vil opnå højest effekt, hvis du tager det efter træning. Det er vigtigt, at nævne at du skal huske at holde en pause. Således du også har perioder, hvor du ikke tager kreatin. Det er vigtigt, da din krop ellers kan blive resistent overfor kreatin, hvilket resulterer i at det mister sin effekt.