Lav professionelle desserter med sifonflasker

Sifonflaske
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hvis du skal lave lækre desserter til en fest, så vil vi anbefale dig, at du anskaffer dig selv en sifonflaske. Det er sådanne nogle, de bruger på fine restauranter, når de foretager det, som man kalder for molekylær madkunst, hvor man sammensætter smage, der passer perfekt sammen.

Til desserter kan du bruge dem til at lave perfekt flødeskum osv., og de kan let bruges til at få dine desserter til at se flotte og professionelle ud.

Udseende har også betydning

Tidligere gik man kun op i derhjemme, om ens dessert smagte godt. Men efter vi begyndte at spise mere ude på restauranter og se flere madprogrammer, er der kommet stigende fokus på at lave mad, der udover at smage godt også skal se pænt ud. 

Vi har fundet ud af, at servering har kæmpe betydning for menneskers smagsoplevelser. På mange måder spiser vi ligeså meget med øjnene, som vi spiser med munden.

Sådan imponerer du dine gæster

Så hvis du vil imponere dine gæster med en lækker dessert, så er det langt lettere at gøre, når du har det rigtige køkkenudstyr. Tidligere tænkte man bare, at man ikke kunne få mad til at se ligeså lækkert ud som på restauranter. Men hvis der er en ting, som vi har lært af de mange madprogrammer, så er det, at det faktisk ikke er så svært, hvis man har de rigtige redskaber til ens køkken. Det er her, at du kan gøre det lettere for dig selv med en sifonflaske.

For pludselig kan du lave desserter, som du aldrig ville have troet muligt tidligere. 

Kan man lave en molekylær dessert?

Ja, det kan man sagtens. En molekylær dessert betyder sådan set bare, at man sætter madvarer sammen med udgangspunkt i biokemi. Det er bl.a. en af grundene til, at man i dag oftere ser retter, der er både sure og søde på samme tid, fordi det er en nem måde at gøre menneskets gane glad på.

Det er også måden, du kan skabe en lækker dessert på. Her kan du bruge en sifonflaske til at blande nogle forskellige ingredienser, som havde været nærmest umuligt tidligere. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *