Hvad skal du være obs på, når du køber en sandkasse?

En sandkasse er et fantastisk redskab til særligt mindre børn, når du gerne vil inspirere dem til at bruge mere tid i haven og komme mere udenfor.

Det sjove ved sandkasser er, at det kun er fantasien, der sætter grænser for de mange forskellige lege, man kan lege i sandkasser.

Med de rette redskaber til sand, vil dine børn kunne lege i timevis i deres nye sandkasse, ligesom den også invitere til at lege flere børn sammen, da der er sand nok til alle.

Når du køber en sandkasse, er der dog nogle ting, du skal være opmærksom på. Der findes nemlig mange forskellige muligheder, når det kommer til sandkasser. Der findes:

  • Små sandkasser på jorden
  • Sandkasser på ben
  • Sandkasser med bænke
  • Sandkasser i motiver

Så lad os se lidt nærmere på de forskellige slags sandkasser, så du kan vælge den, der passer bedst til dit barn.

Sandkasser med låg for beskyttelse

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at det er vigtigt at beskytte sandkassen. Da den står udenfor hele året rundt, bliver den udsat for lidt af hvert. Det er en rigtig god idé at købe en sandkasse med låg, så sandkassen er beskyttet, når dine børn ikke leger i den.

Låget beskytter bl.a. sandkassen for vejret, men også fra dyr, der kan benytte sandkassen. Katte er eksempelvis rigtig glade for at grave deres efterladenskaber ned i sandet, hvilket efterlader en ubehagelig overraskelse til dine børn.

Størrelsen er vigtig

Der findes sandkasser i rigtig mange forskellige størrelser, og det er vigtigt at vælge en sandkasse, som dine børn kan vokse med, og hvor de har mulighed for at lege flere lege i. Det får du med en sandkasse i god størrelse.

Derudover er det også behageligt for dine børn at have en sandkasse, som de kan sidde i. Dette opnår du bl.a. med vores sandkasser med indbyggede bænke.

Det samme gør sig gældende for de hævede sandkasser på ben, hvor dine børn har mulighed for at lege i sandkassen i en behagelig stilling med perfekt mulighed for at røre sandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *