X
    Categories: Blog

Guide: Sådan underskriver du dokumenter digitalt

Den gammeldags måde at underskrive eksempelvis kontrakter og aftaler på kan virke fuldstændig forældet i en verden, hvor alt andet foregår online og digitalt. De gammeldags underskrifter er desuden både tidskrævende og besværlige, hvorfor det kan skabe store administrative omkostninger at skrive, sende og holde styr på diverse dokumenter, hvis det hele foregår i hånden.

Spar tid og besvær med Danastar og Rsign

Men også underskriften er nu kommet med ind i den digitale tidsalder, hvor det endeligt er blevet muligt at underskrive dokumenter digitalt. På den måde kan du spare store mængder af tid og besvær, da du ikke længere skal bøvle med at printe ud og pakke det hele ned i forskellige konvolutter, for bagefter at sende alle dokumenter rundt med postvæsenet.

Med en digital underskrift fra Danastar og deres program Rsign kan du således spare store administrative omkostninger i din virksomhed, organisation eller lignende, da du ikke længere skal bøvle med fysiske dokumenter. En online underskrift klares nemt og hurtigt, og den lever op til alle juridiske krav, således at en elektronisk underskrift er bindende på samme på, som de fysiske underskrifter er det.

Nemt og sikkert

Når du sender dokumenter ud til underskrift, bliver det hele naturligvis krypteret, så du kan være sikker på, at det hele foregår så sikkert som muligt. Kryptering klares selv af programmet, der i øvrigt er nemt at betjene, så alle med en computer kan finde ud at af underskrive din dokumenter online.

Modtageren af dit dokument vil nemlig blive guidet gennem hele processen via en tjekliste, hvilket gør det nemt og overskueligt at underskrive. Processen er også nem for dig som afsender, da du bare skal uploade dine dokumenter og sende dem afsted. Du kan desuden oprette skabeloner i Rsign, som betyder, at du kan benytte det samme dokument igen og igen uden at skulle lave et nyt.

Derudover vil du med Rsign altid være opdateret på nyt angående dine dokumenter. Du modtager nemlig notifikationer, når dit dokument er blevet underskrevet, ligesom du vil blive notificeret, hvis en underskrift afvises, eller hvis en tidsfrist overskrides.

admin:
Related Post